Organisatie en vrijwilligersvacatures

Algemeen
Stichting Van Gogh Helvoirt
Kvk nummer: 84038217

Doelstelling
De stichting Van Gogh Helvoirt wil het culturele erfgoed van (de familie van) Vincent van Gogh in Helvoirt voor bezoekers en andere belangstellenden behouden, delen en ontwikkelen. Zo wil stichting Van Gogh Helvoirt haar eigen, onderscheidende positie innemen in het Brabantse Van Gogherfgoed.
Met de ontwikkeling van cultureel, toeristisch en educatief aanbod wil stichting Van Gogh Helvoirt bovendien een bijdrage leveren aan de lokale economie en leefbaarheid.

Bestuur
Voorzitter                 Edwin Pijnenburg
Secretaris                 Karin Traa
Penningmeester      Suzanne van der Heijden

Correspondentieadres: info@vangoghhelvoirt.nl

Bestuursleden van de stichting Van Gogh Helvoirt werken op vrijwillige basis en ontvangen geen beloning voor de vervulling van hun functie.

Vermogen stichting
Middelen worden verworven middels subsidie gemeente, fondsen, rondleidingen, verkoop boekjes en speurtochten, winkelopbrengsten, sponsoring en donaties.


VRIJWILLIGERS / VACATURES
Vrijwilligers zijn voor ons heel belangrijk. Iedereen die een steentje bij wil dragen als vrijwilliger is welkom. Of het nu gaat om het organiseren van activiteiten, rondleidingen verzorgen, fondsen aanschrijven, (creatieve) vorm mee geven aan het Huis voor Vincent, kleine klusjes verrichten of misschien liever zitting nemen in het bestuur. Of heb jij nog een ander talent wat past binnen Van Gogh Helvoirt? Wij staan overal voor open en kijken graag mee wat het beste bij je past.

Tot nu toe heeft Van Gogh Helvoirt al diverse initiatieven gerealiseerd, van wandelingen door het dorp tot aan acties met lokale ondernemers. We krijgen nu ook de gelegenheid om een invulling te geven aan ruimten in de oude Dr. Landmanschool in Helvoirt. In dit Huis voor Vincent, zoals het pand zal gaan heten, zal de nadruk op creativiteit en beeldende kunst komen liggen. Het moet een huis worden waar het bruist van de creativiteit en waar ook Vincent zich destijds thuis gevoeld zou hebben.

Voor dit alles kunnen wij helpende handen gebruiken! Neem maar eens een kijkje tussen de vrijwilligersvacatures.
Ben je geïnteresseerd in een van deze functies of heb jij nog een ander talent wat past binnen Van Gogh Helvoirt? Stuur dan een e-mail naar info@vangoghhelvoirt.nl of spreek Edwin Pijnenburg, Suzanne van der Heijden of Karin Traa erop aan als je ze tegenkomt in het dorp.

Hieronder vind je enkele vrijwilligersfuncties:

Gastvrouw of gastheer

Fondsenwerver

Medewerker activiteiten

Gidsen

Reacties zijn gesloten.