Vrijwilligersvacatures

Tot nu toe heeft Van Gogh Helvoirt al diverse initiatieven gerealiseerd, van wandelingen door het dorp tot aan acties met lokale ondernemers. We krijgen nu ook de gelegenheid om een invulling te geven aan ruimten in de oude Dr. Landmanschool in Helvoirt. In dit Huis voor Vincent, zoals het pand zal gaan heten, zal de nadruk op creativiteit en beeldende kunst komen liggen. Het moet een huis worden waar het bruist van de creativiteit en waar ook Vincent zich destijds thuis gevoeld zou hebben.

Voor dit alles kunnen wij helpende handen gebruiken! Iedereen die een steentje bij wil dragen als vrijwilliger is welkom! Of het nu gaat om het organiseren van activiteiten, rondleidingen verzorgen, fondsen aanschrijven, (creatieve) vorm meegeven aan het Huis voor Vincent, exposities organiseren, kleine klusjes verrichten of misschien liever zitting nemen in het bestuur. Of wellicht heb jij nog een ander talent wat past binnen Van Gogh Helvoirt? Wij staan overal voor open en kijken graag mee wat het beste bij je past.

Kijk hier voor enkele vrijwilligersfuncties:

Gastvrouw of gastheer

Fondsenwerver

Medewerker activiteiten

Gidsen

Ben je geïnteresseerd in een van deze functies of heb jij nog een ander talent wat past binnen Van Gogh Helvoirt? Stuur dan een e-mail naar info@vangoghhelvoirt.nl of spreek Edwin Pijnenburg, Jan Verstijnen of Karin Traa erop aan als je ze tegenkomt in het dorp.Reacties zijn gesloten.