Medewerker activiteiten

Door het verhaal van Vincent van Gogh en zijn familie in Helvoirt te delen en daarnaast een interessant aanbod aan activiteiten neer te leggen hopen wij een breed publiek naar Helvoirt te trekken. Voor het bedenken, organiseren en realiseren van activiteiten en evenementen zijn wij op zoek naar mensen die ons hierbij willen helpen. Dit kan bijvoorbeeld het organiseren van exposities, workshops en lezingen zijn. Maar ook samenwerkingen met lokale ondernemers opzetten, zoals we al eens gedaan hebben met de etalagespeurtocht tijdens de herfstvakantie.

En er is nog een leuke ontwikkeling gaande. We krijgen de gelegenheid om een invulling te geven aan ruimten in de oude Dr. Landmanschool in Helvoirt. In dit Huis voor Vincent, zoals het pand zal gaan heten, zal de nadruk op creativiteit en beeldende kunst komen liggen. Het moet een huis worden waar het bruist van de creativiteit en waar ook Vincent zich destijds thuis gevoeld zou hebben. En ook hier kan jij een steentje aan bijdragen!

Wat is belangrijk?
Jij vindt het meedenken, organiseren en regelen van activiteiten leuk. Dit hoef je niet alleen te doen. Wij vinden het wel belangrijk dat je zowel meedenkt over nieuwe initiatieven als meehelpt met het realiseren ervan. En het is helemaal fijn als je de cultuur en geschiedenis van Helvoirt een warm hart toedraagt.  

Interesse of meer informatie?
Wil jij meehelpen om Helvoirt op de (Van Gogh) kaart te zetten? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur hiervoor een e-mail naar info@vangoghhelvoirt.nl óf spreek Edwin Pijnenburg of Karin Traa er gewoon een keer op aan als je ze tegenkomt in het dorp.

Reacties zijn gesloten.