Fondsenwerver

Wil jij een cruciale rol spelen in het mogelijk maken van activiteiten die te maken hebben met de rijke Van Gogh geschiedenis van Helvoirt? Grote kans dat wij op zoek zijn naar jou!

Over ons
Stichting Van Gogh Helvoirt wil mensen betrekken bij en bewust maken van de rijke geschiedenis van Helvoirt met de Van Goghs. Wij zijn sinds 2015 actief en organiseren onder meer wandelingen, tentoonstellingen en lezingen.
De stichting bestaat enkel uit vrijwilligers; van ontvangst tot aan programmering, vormgeving, fondsenwerving en communicatie. Elk jaar moet er bij particuliere fondsen en de overheid worden aangeklopt voor financiële ondersteuning.

Wat ga je doen?
Zodra er concrete ideeën zijn breng je relevante fondsen en subsidies in kaart en onderzoek je welke kansen er liggen voor Van Gogh Helvoirt. Je adviseert en schrijft mee aan subsidieaanvragen en stelt daarbij begrotingen op. Je zorgt ervoor dat de subsidies tijdig worden aangevraagd en beheert eventueel de administratie. De verwachting is dat het om 2 à 3 aanvragen per jaar gaat.

Wat is belangrijk?
Als fondsenwerver voor Van Gogh Helvoirt heb je de kennis en kunde om de subsidieaanvragen en fondsenwerving voor jouw rekening te nemen óf je bent gemotiveerd om deze materie snel eigen te maken. Je kunt goed samenwerken en bent in staat om ideeën om te zetten in vlot geschreven projectplannen.

Interesse of meer informatie?
Wil jij meehelpen om Helvoirt op de (Van Gogh) kaart te zetten? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur hiervoor een e-mail naar info@vangoghhelvoirt.nl óf spreek Edwin Pijnenburg of Karin Traa er gewoon een keer op aan als je ze tegenkomt in het dorp.

Reacties zijn gesloten.