Gidsen

Sinds 2014 is er een werkgroep voor Van Gogh Helvoirt actief die het culturele erfgoed in Helvoirt voor bezoekers en andere belangstellenden wil behouden en verder ontwikkelen. Er zijn al mooie initiatieven gerealiseerd, waaronder een Van Gogh wandeling onder begeleiding van een gids. Deze wandeling voert langs alle plekken die herinneren aan de tijd van Vincent van Gogh en is inclusief een bezoek aan de Hervormde kerk. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste gidsen, ter aanvulling op onze bestaande gidsengroep.

Wat is belangrijk?
– Je haalt plezier uit het rondleiden van of het spreken voor groepen;
– Je bent nieuwsgierig naar het culturele erfgoed van Helvoirt en de Van Goghs en bent bereid je daar verder op toe te leggen;
– Je bent bereid om een interne opleiding te volgen;
– Je bent een aantal keren per jaar op afroep beschikbaar;
– Je drukt je uit in helder Nederlands. Het spreken van één of meerdere vreemde talen is een pré.

Wij bieden een korte interne opleiding die er op gericht is om de kennis van Helvoirt en de geschiedenis met de familie Van Gogh te vergroten en om vaardigheden met betrekking tot het rondleiden van groepen te vergroten.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van een enthousiaste groep met Van Gogh Helvoirt ambassadeurs en lijkt het gidsenwerk jou wel wat? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur hiervoor een e-mail naar info@vangoghhelvoirt.nl óf spreek Edwin Pijnenburg of Karin Traa er gewoon een keer op aan als je ze tegenkomt in het dorp.

Reacties zijn gesloten.