Gastvrouw of gastheer

Voor een veelzijdige functie in ons Toeristisch Informatiepunt in het HelvoirThuis zoeken wij betrokken vrijwilligers.


Wat ga je doen als vrijwilliger?
Als gastvrouw of gastheer draag je met een andere collega gedurende een (aantal) dagdeel/delen zorg voor de bezoekers van het Informatiepunt. Je helpt mensen die iets meer willen weten over Helvoirt, de omgeving en de relatie van Helvoirt met de familie Van Gogh. Ook draag je zorg voor de  verkoop van o.a. routekaarten en Van Gogh artikelen en helpt mee met het netjes houden van de ruimte. Maar het persoonlijke contact met de bezoekers en toeristen vinden wij het meest belangrijk. Daar wordt iedereen enthousiast van!

Openingstijden en dagindeling
We zoeken vrijwilligers die ons willen ondersteunen door zich wekelijks een dagdeel of meerdere dagdelen in te zetten. We zijn in de maanden april tot en met oktober van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 13.00 uur. In de wintermaanden passen we de dagen en tijden aan.  

Wat is belangrijk?
Belangrijk voor deze functie is dat je beschikt over een grote mate van gastvrijheid en het inlevingsvermogen in wat de bezoeker wil of nodig heeft. Het is fijn als je Helvoirt en omstreken (redelijk) goed kent en dat je enthousiast bent over wat Helvoirt en omgeving te bieden heeft.
Heb je zelf ervaring met recreëren in Helvoirt en omstreken (bijvoorbeeld als fietser, wandelaar, horecagebruiker of natuurliefhebber), dan is dat mooi meegenomen. Over specifieke onderwerpen als Vincent van Gogh, Duinboeren en evenementen ontvang je van ons vooraf informatie.
Enige ervaring met de computer is wenselijk en het verstaan van Engels kan handig zijn.
Verder vind je het prettig om onderdeel te zijn van een team vrijwilligers die er elke keer weer naar streven om onze bezoekers tevreden de deur uit te laten gaan.
Kortom: een veelzijdige functie, in samenwerking met anderen én in een interessante omgeving.

Iets voor jou? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur hiervoor een e-mail naar info@vangoghhelvoirt.nl óf spreek Edwin Pijnenburg of Karin Traa er gewoon een keer op aan als je ze tegenkomt in het dorp.

Reacties zijn gesloten.