Doe mee met de Van Gogh etalagespeurtocht tijdens de herfstvakantie

Van Gogh Helvoirt organiseert tijdens de herfstvakantie (van 16 t/m 25 oktober 2020) in samenwerking met Helvoirtse ondernemers een etalagespeurtocht.

Tijdens deze periode staan bij 15 ondernemers schildersezeltjes in de etalage of binnen op een zichtbare plaats. Op deze schildersezeltjes staan schilderijen van Vincent van Gogh. Op een deelnameformulier kan worden ingevuld welk schilderij bij welke ondernemer staat. Daarnaast zijn er nog letters te vinden die samen een zin vormen.
Het formulier is verkrijgbaar bij het VVV/Van Gogh informatiepunt in het HelvoirThuis of bij de deelnemende ondernemers. Hier printen kan ook. Vergeet niet om een pen mee te nemen tijdens de speurtocht!

Een leuke activiteit om tijdens de herfstvakantie te doen. Iedere deelnemer ontvangt bij inlevering van het formulier een bon voor een gratis ijsje bij De Pieper of De Bolhoed. Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een mooi Van Gogh pakket met entreetickets voor het hele gezin voor het Noordbrabants Museum. Daar kun je de schilderijen van Van Gogh in het echt gaan bewonderen.

Wij wensen je veel succes met de zoektocht!
Reacties zijn gesloten.