Wij doen mee aan de Rabo ClubSupport Actie

Van Gogh Helvoirt wil het culturele erfgoed van (de familie van) Vincent van Gogh in Helvoirt voor bezoekers en andere belangstellenden behouden. Wij doen dit door het aanbieden van een informatieboekje, een wandelroute door het dorp, een speurtocht voor kinderen en een rondleiding met gids.

Deze rondleiding met gids willen we professionaliseren. Hiervoor willen we de kennis van de gidsen vergroten door hen een opleiding aan te bieden. Deze opleiding zal samen met een kunsthistoricus worden samengesteld. Hiermee blijft de deskundigheid en continuïteit van onze gidsen gewaarborgd voor de toekomst.

Stemmen kan via de Rabo app of via online bankieren (volg hiervoor deze link https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/)Er kunnen 5 stemmen worden uitgebracht op de deelnemende verenigingen. Maximaal 2 stemmen op één vereniging.

Draag jij Van Gogh Helvoirt een warm hart toe, stem dan op ons, zodat we ook dit jaar weer een mooie cheque in ontvangst mogen nemen.

Laat familie, buren, vrienden en kennissen weten dat ook zij op Van Gogh Helvoirt kunnen stemmen.

Alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *