Nova wint hoofdprijs Van Gogh etalagespeurtocht

Nova laat trots haar gewonnen prijs zien

Tijdens de herfstvakantie hadden we, in samenwerking met ondernemers in Helvoirt, een etalagespeurtocht uitgezet. Ruim 70 enthousiaste kinderen én volwassenen wandelden door het dorp om op zoek te gaan naar schilderijen van Vincent van Gogh. Op een formulier kon je invullen waar je alle schilderijen had gevonden en welke zin je kon maken met de verstopte letters. Na afloop was er voor iedereen een ijsje en daarnaast waren ook nog eens 10 prijzen te winnen; 1 hoofdprijs en 9 andere prijzen. Hieronder een overzicht van de gelukkige prijswinnaars:

Hoofdprijs
Nova Groenendaal (Helvoirt)

Overige prijzen:
Sam Coolen (Helvoirt)
Guus (Helvoirt)
Romy de Man (Vught)
Alex Dousi (Helvoirt)
Estee van ’t Hullenaar (Helvoirt)
Rens Pijnenburg (Helvoirt)
Roos Hustin (Helvoirt)
Tim van de Loo (Helvoirt)
Lisa Brock (Helvoirt)

Nova heeft haar prijs, een schilderset én tickets voor het Noordbrabants Museum, inmiddels in ontvangst genomen. De prijswinnaars van de 9 andere prijzen hebben via e-mail bericht gehad dat ze hun prijs op kunnen halen.

Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar deelname. Zou je nog een keer een speurtocht willen doen? Van Gogh Helvoirt biedt het hele jaar door een speurtocht aan. Tijdens deze tocht door Helvoirt maak je opdrachten en verzamel je letters. En ondertussen kom je langs plekjes die door Vincent van Gogh erg geliefd waren. De speurtocht is verkrijgbaar bij het Van Gogh informatiecentrum of bij Mitra Slijterij Pijnenburg.

Reacties zijn gesloten.