Van Gogh wandeling met gids op zondag 11 september

De voormalige domineeswoning aan de Torenstraat. 1 van de 3 officiële Van Gogh monumenten die Helvoirt rijk is.

Op zondag 11 september organiseert Stichting Van Gogh Helvoirt een wandeling door het dorp. Tijdens deze wandeling word je door een gids meegenomen in het verhaal van de familie Van Gogh. Tevens wordt er een bezoek gebracht aan de Van Gogh monumenten en kun je ondertussen genieten van het mooie Helvoirt.

De rondleiding start om 14.00 uur vanaf de hoofdingang van het HelvoirThuis. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. We raden aan om vooraf te reserveren via info@vangoghhelvoirt.nl.

De kosten bedragen € 7,50 per persoon. De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting Van Gogh Helvoirt.


Leuk om te weten:
Er worden op deze dag meer activiteiten in Helvoirt gehouden. Het is nationale Open Monumentendag, waardoor meerdere monumenten zijn geopend. Helvoirtse kunstenaars openen hun ateliers tijdens de Open Atelier Route. En diverse inwoners houden een garagesale. Genoeg redenen om een bezoek aan Helvoirt te brengen!

Reacties zijn gesloten.