Uitnodiging voor Open Atelier Route

Stichting Van Gogh Helvoirt organiseert op zondag 11 september 2022 van 11.00 tot 17.00 uur een open atelierroute in Helvoirt. Zij roept iedere kunstenaar, hobbyist en ambachtsman of -vrouw op om deel te nemen aan deze inspirerende route.

Op deze zondag wordt aan kunstenaars uit Helvoirt de mogelijkheid geboden om, vanuit het eigen atelier of werkplaats, hun werken aan een groter publiek te tonen en eventueel ter verkoop aan te bieden. We denken daarbij aan diverse kunstvormen zoals schilderen, tekenen, schrijven,  fotografie, moderne of digitale media. Of werken van steen, brons, keramiek, staal, glas, textiel of hout. Of heb je misschien een verborgen beeldentuin, een hele bijzondere verzameling of ben je een uitstekende muzikant? Laat je deze dagen zien en horen!
We willen het geheel opleuken met muziek en een prijsvraag. Het is die dag ook Open Monumentendag en Van Gogh Helvoirt houdt een wandeling door het dorp. Kortom, het wordt een verrassende dag. Maar dat kan alleen als er genoeg kunstenaars deelnemen.

Doe je mee? Stuur dan een mail naar info@vangoghhelvoirt.nl met vermelding van naam, adresgegevens, telefoonnummer en de discipline waarin je werkzaam bent. Stuur een korte biografie én tenminste 2 goede foto’s mee voorzien van titel, maker en eventueel jaartal. Hierna ontvang je van ons verdere informatie.

Deelname is gratis en aanmelden kan tot en met 15 juni 2022.  

Els Knoope
Anita van Hout
Karin Traa

Deelneemster Monique van Gemert-Smulders in haar atelier in Galerie/Atelierboerderij ’t Klein Laar

Reacties zijn gesloten.