Hoogste zonnebloem van Helvoirt?

In samenwerking met de Dr. Landmanschool organiseren wij voor de groepen 5 en 6 een zonnebloemwedstrijd. Welke leerling kweekt de hoogste zonnebloem? Dit sluit aan bij het kunstproject, waar de leerlingen net mee zijn gestart. Maar wij zouden het nog veel leuker vinden als heel Helvoirt wordt opgefleurd met zonnebloemen. Daarom kun je bij het Toeristisch Informatiepunt in het HelvoirThuis gratis een zakje met enkele zonnebloempitjes ophalen om deze thuis te zaaien. Als je ons na de zomervakantie laat weten hoe hoog jouw zonnebloem is geworden, kunnen wij bepalen wie de hoogste zonnebloem van Helvoirt heeft. Voor diegene hebben we een kleine verrassing in petto. Alle verdere informatie hebben we bij het zakje met de zonnebloempitjes gedaan.

Doe je mee? Ga dan snel naar het HelvoirThuis. Want het is bijna tijd om te zaaien!

Reacties zijn gesloten.