Geef (jezelf) de zon cadeau!

Vanaf vandaag zijn deze gezellige zakjes met zonnebloemzaadjes te koop. Leuk om thuis te kweken óf om cadeau te doen. Om iemand te bedanken, op te vrolijken of zomaar in het zonnetje te zetten. En je steunt er ook nog het culturele erfgoed van Van Gogh in Helvoirt mee*.

De zaadjes kunnen nu al onder glas gezaaid worden of vanaf half mei in de volle grond. Een zakje is goed voor 10 m2 zonnebloemplezier. Ook voor mensen met een kleine tuin of zonder tuin is het erg leuk. Denk aan ‘guerrilla gardening’. De zaadjes kunnen bijvoorbeeld op weg naar school of werk op verschillende plekken in de grond worden gestopt. Zo wordt de omgeving een stukje mooier en kunnen nóg meer mensen ervan genieten.

De zakjes zijn in Helvoirt verkrijgbaar bij Boerderijwinkel Ons Jos, Mitra Slijterij Pijnenburg en Van de Loo groenten en fruit en kosten € 3,95 per stuk.

Zonnebloem zaden pitjes van Gogh Helvoirt

*Van Gogh Helvoirt wil het culturele erfgoed van Van Gogh in Helvoirt behouden, delen en ontwikkelen. Zij is financieel afhankelijk van subsidies, giften en opbrengsten uit rondleidingen en de verkoop van boekjes en andere uitgaven.

Reacties zijn gesloten.