Cultuurweek 2023 – A starry night in Helvoirt

Tijdens de Cultuurweek in de gemeente Vught vindt er op vrijdag 31 maart een avondwandeling in Helvoirt plaats in het teken van Vincent van Gogh.


In 1871 kwam de familie van Vincent van Gogh in Helvoirt wonen omdat zijn vader er dominee werd. Op vrijdagavond 31 maart gaan we terug naar deze tijd! Ontmoet tijdens een wandeling van ca. 1,5 km op theatrale wijze de familie Van Gogh. De route komt langs plekken die herinneren aan de tijd dat deze familie in Helvoirt woonde. Er is theater, er wordt muziek gespeeld en aan het einde van de route is een kleine expositie te bezichtigen.

Starten met wandelen kan tussen 19.00 en 20.00 uur vanaf het parkje bij de Hervormde kerk aan de Van Grevenbroeckstraat in Helvoirt. Een routekaart is gratis en daar verkrijgbaar. De route duurt ongeveer 1 uur.

Deze wandeling is tot stand gekomen door Plaza Cultura met medewerking van Van Gogh Helvoirt, van Bijnen Producties, Theaterwerkplaats Novalis, Galerie en Atelierboerderij ’t Klein Laar, d’n Inbreng, Hervormde Kerk, scouting JEEP Vught-Zuid, en alle spelers en vrijwilligers.

Het wandelen van de route is op eigen risico. Kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van volwassenen.

Reacties zijn gesloten.