Informatiepunt is open!

24-04-2018 – Vanaf vandaag is het Van Gogh informatiecentrum in het HelvoirThuis open. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in dit nieuwe informatiepunt.

Naast het erfgoed van Vincent van Gogh heeft Helvoirt voor de recreant nog veel meer te bieden. Kasteel Zwijnsbergen, het oude Raadhuis, de Nicolaaskerk, het Helvoirts Broek, de Loonse en Drunense Duinen zijn zomaar wat redenen om het mooie dorp Helvoirt te bezoeken. De ruimte in het HelvoirThuis wordt gecombineerd met een VVV agentschap. Voor meer informatie over Helvoirt en de omliggende gemeenten, de bezienswaardigheden, geschiedenis en eet- en overnachtingsmogelijkheden ben je hier aan het goede adres. Daarnaast kun je hier ook terecht voor fiets- en wandelroutes, VVV cadeaubonnen en Van Gogh geschenken.
Vanuit het informatiepunt start een Van Gogh wandelroute door Helvoirt en een speurtocht voor kinderen.

VVV / Van Gogh Helvoirt informatiecentrum (locatie HelvoirThuis)
Kloosterstraat 30
5268 AC Helvoirt
0411-202010
info@vangoghhelvoirt.nl

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 15.00 uur

Vlag opening VVV en Van Gogh HelvoirThuis

Reacties zijn gesloten.