3-daags arrangement (v.a. 8 personen)

Vincent van Gogh Creative (boerderijbelevenis)
Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke arrangement. Laat uw creativiteit de vrije loop tijdens een ware boerderijbelevenis, waarbij u een creatieve workshop krijgt door de enthousiaste kunstenares Monique van Gemert-Smulders. Na ontvangst op de boerderij krijgt u de rondleiding ‘het verleden en heden van Vincent van Gogh’. Vervolgens gaat u aan de slag om met alle opgedane inspiratie uw eigen Van Gogh schilderen! Op de dag van aankomst wordt u verwelkomd met een inspirerend driegangen kunstschildermenu.
’s Avonds slaapt u in Guldenberg Hotel & Brasserie te midden van de Brabantse natuur, die door de schilder zo geliefd was.

– Aankomst dagelijks (in overleg) in Guldenberg Hotel & Brasserie met ARTistique diner in de brasserie
– Aansluitend overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
– Na het ontbijt gaat u op pad naar boerderij ’t Klein Laar
– U krijgt een lunchpakket mee om tijdens de excursie te nuttigen
– Rondleiding ‘het verleden en heden van Vincent van Gogh’
– Creatieve workshop
– Overnachting en uitgebreid ontbijtbuffet
– Uitcheck op de derde dag bij de receptie van Guldenberg. U ontvangt van ons de brochure ‘Beleef Van Gogh in Helvoirt’. Hierin is ook een wandelroute door Helvoirt opgenomen die u op deze dag zou kunnen wandelen

Wilt u op de fiets naar ’t Klein Laar? Dat kan! U huurt bij Guldenberg Hotel & Brasserie een fiets voor € 9,- per fiets per dag. U kunt dit aangeven bij uw reservering.

Prijs arrangement: € 106,50 p.p. op basis van minimaal 8 personen. Dit arrangement is op aanvraag en uitsluitend te boeken voor de periode vanaf de derde week van april t/m eind oktober. De excursie met workshop vindt plaats tussen 10:00 uur en 14:00 uur of tussen 12:00 uur en 16:00 uur op de door u gekozen dag, op basis van beschikbaarheid. Dit arrangement is te boeken bij Guldenberg Hotel & Brasserie 

Reacties zijn gesloten.