Rabo ClubSupport: steun Van Gogh Helvoirt en stem!

Ben je lid van Rabobank Hart van Brabant, dan mag je van 27 september t/m 10 oktober a.s. stemmen uitbrengen op deelnemende clubs van de Rabobank. Van Gogh Helvoirt is één van deze doelen.

Helvoirt kent een mooie historie als het gaat om Vincent van Gogh en zijn familie. Vele familieleden hebben er gewoond, de natuur is er nog van dezelfde schoonheid als in die tijd en er is nog veel bewaard gebleven wat de moeite waard is om te bezichtigen. Van Gogh Helvoirt wil dit culturele erfgoed en de bijbehorende verhalen graag behouden voor toekomstige generaties, het delen en verder ontwikkelen. Hiermee hopen wij meer bezoekers naar Helvoirt te trekken. Deze bezoekers zullen, in combinatie met het erfgoed, ook andere bezienswaardigheden in de buurt gaan bezichtigen en producten afnemen bij lokale ondernemers. Daarom zijn we onze bestaande activiteiten aan het professionaliseren en nieuwe activiteiten aan het ontwikkelen. Financiële steun vanuit de Rabo ClubSupport actie zou ons helpen bij het realiseren hiervan. Help jij ook mee om Van Gogh Helvoirt op de kaart te zetten? Alvast heel hartelijk dank!

https://www.rabo-clubsupport.nl/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *