Ontmoet Van Gogh in Den Bosch en Helvoirt

Leer Vincent kennen op een andere manier. Maak kennis met zijn werken en met de personen die een belangrijke rol speelden in zijn leven. Breng een bezoek aan het dorp Helvoirt om te zien waar de Van Goghs woonden en werkten. En geniet van een hartelijke ontvangst en een heerlijke lunch in Franse sferen. Bossche Locals hebben dit alles in 1 arrangement samengevoegd.

In Het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch is van 21 september 2019 tot en met 12 januari 2020 een tentoonstelling gewijd aan Vincent van Gogh, zijn vrienden, familie en modellen. In de tentoonstelling ‘Van Goghs intimi’ geven schilderijen, tekeningen, brieven en bijzondere documenten een brede blik op de personen die een rol speelden in zowel het leven als het werk van Van Gogh. Grijp deze unieke kans om kennis te maken met de man achter de kunstenaar. Geniet daarna van een lunch of diner in Franse sferen bij Bar Bistro Côte. Treed in Vincents voetsporen en bezoek een Van Gogh erfgoedlocatie in Brabant. Want middels de Van Gogh fietsroute nemen we je mee naar Helvoirt. Het dorp waar zeker 20 familieleden van Vincent hebben gewoond en waar nog veel bezienswaardigheden zijn te vinden uit die tijd.

Het arrangement is te boeken vanaf 2 personen via Bossche Locals

Reacties zijn gesloten.